Ervaringen

U profiteert van jarenlange ervaring

Geen last meer van huidproblemen

Dit hadden we veel eerder moeten doen!
Van een collega hoorde ik dat hij een waterontharder had laten plaatsen en dat hij daar superblij mee was. Zijn vrouw heeft – net als ikzelf – last van “huidproblemen”. En hij vertelde dat zijn vrouw er nu aanzienlijk minder last van had. Inmiddels kan ik het beamen! Wat een weldaad!

Familie Huisman

Apeldoorn

Geen haar meer als stro

Mijn ouders hebben al jaren een waterontharder. Ik wist niet beter. Dacht dat zacht water normaal was. Nou, niet dus! Dat merkte ik toen ik op mezelf ging wonen. Wat een drama. Mijn haren leken wel stro-touw. Er was niets mee te beginnen. Ik had eerst niet door dat het aan het harde water lag. Totdat ik me weer ging douchen bij mijn ouders.

Esther. E.

Zwolle

Snel geplaatst en goede service

We hebben gekozen voor het laten plaatsen van een echte waterontharder, geen magneet maar met een filter en hars. We hebben in het weekend contact gehad en binnen een week kwam een monteur langs om te plaatsen. We merken een groot verschil vooral met minder kalkaanslag in de badkamer en op de kraan in de keuken.

Dhr. Raadsma

Stadskanaal

Vakkundig plaatsen van uw waterontharder

Er zijn diverse type waterontharders

Of uw waterontharder nu in de kruipruimte, trappengat of berging komt te staan. We leveren altijd een geschikte waterontharder. Wij gaan altijd op zoek naar de locatie die voor u het meest geschikt is. Wij monteren de waterontharder ook gelijk.

Onze technische adviseurs kunnen u telefonisch alle informatie verstrekken. Door middel van foto’s kan er vaak al een geschikte plaats gevonden worden voor uw waterontharder.

Wilt u toch liever dat een van onze adviseurs de situatie komt bekijken? Geen probleem! Wij raden u dit overigens ook aan en het kost u helemaal niets. Wij komen vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

We plaatsen wateronharders in Noord, Oost en Midden-Nederland. Wil je voorbeelden zien hoe we het aanpakken kijk dan bij ons portfoliowerk in bijvoorbeeld Hoogeveen, Hengelo, Zuidwolde, Deventer, Roden, Hardenberg, Ter Apel, Groenlo of Geldermalsen.

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst. Dit kan in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of bijvoorbeeld trapkast zijn. Samen met u adviseren wij u over de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de waterontharder, zodat u gemakkelijk zout bij kunt vullen.

Wij leveren een totaaloplossing

De juiste waterontharder + plaatsing door onze eigenb monteurs

Waterontharder 85 liter Hoogeveen

Een waterontharder werkt direct en goed als het op de juiste wijze geïnstalleerd en ingesteld wordt. U geeft uw wensen door en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Na akkoord maken we een afspraak om de waterontharder te plaatsen. Heeft u graag dat wij vooraf bij u komen kijken én adviseren? Dat doen we graag! Bij ons zijn alle prijzen inclusief professionele waterontharder, installatiewerkzaamheden, 15 jaar garantie en een gratis zak regeneratiezout. U weet bij ons: Als u niet tevreden bent demonteren wij uw waterontharder en krijgt u uw geld exclusief installatiekosten retour.