Over ons

Weg met kalkaanslag

Waterontharders van de beste kwaliteit

Leon Waterontharders is onderdeel van Leon Water Wij zijn goed in ‘waterbehandeling’ en dat van waterontharders en Quookers. We houden ervan om ervoor te zorgen dat ook u jarenlang het plezier van zacht water kunt ervaren

Waterontharders Leon Sneek
Of het gaat om een systeem wat aansluit bij een B&B, hotel of appartementencomplex, wij kunnen een passende oplossing bieden. Ook voor proces water bij een wasstraat of fabriek kunnen wij ondersteunen. Wij verzorgen ook waterbehandeling in stallen en bij dieren.

Wij merken dat veel van onze klanten zowel particulieren en MKB-bedrijven kiezen voor een totaaloplossing. Een goed advies inclusief montage door een expert.

In ons werkgebied zagen we bij veel klanten problemen ontstaan door kalkontslag. Overal waar water stroomt, druppelt of stilstaat kan zich namelijk kalkaanslag vormen. De calciumionen en magnesium-ionen in dat water maken het water hard. Zo zijn wij gestart met het plaatsen van waterontharders met hars als werkzame stof van de hoogste kwaliteit in de markt. Onze waterontharders verwijderen het calcium weer uit het drinkwater.

Wij willen dat u zeker bent van uw aankoop. Wij bieden u als klant een retourgarantie. U laat de waterontharder bij u thuis monteren door onze monteur en u bent toch niet tevreden? Laat het ons binnen een maand weten en wij demonteren de waterontharder kosteloos en u krijgt de aanschafkosten (exclusief de installatiekosten) volledig terug.

Wij plaatsen professionele waterontharders met de elektronische, digitale regelunits van ons eigen fabrikaat. Een bewezen en betrouwbare regelunit volgens honderden van onze klanten. Niet voor niets krijgt u op onze waterontharders 15 jaar garantie.

Leon Waterontharders Sneek Logo

Leon Waterbehandeling
Kolenbranderstraat 13
8601VC Sneek
0515 – 503000
info@leonwater.nl

Onze monteurs onderweg

Advies aan huis

Leon Water

In dit werk vinden wij dat een showroom of winkel niet duurzaam en nodig is. Wij werken bij de klant thuis. Onze eigen monteurs komen de waterontharder graag bij u thuis monteren. We voorzien u van de juiste adviezen en monteren de waterontharder dat past bij uw verbruik en huishouden. 

Onze medewerkers voorzien u van de juiste informatie voor een goed gebruik en hoogste rendement en duurzaamheid.