Garantie

Maximaal zekerheid

All-in-garantie van 15 jaar

Betrouwbare fabrikanten

We leveren de waterontharders van de hoogste kwaliteit zoals Pentair. Pentair heeft een jarenlange ervaring met waterontharders. Dat vindt u terug in de kwaliteit en in onze all-in-garantie van 15 jaar.

We plaatsen alleen de professionele waterontharders met de elektrische, digitale regelunits zoals van het merk Pentair. De bewezen & betrouwbaarste regelunit in de markt die al vanaf 1966 in de gehele wereld gebruikt wordt. 

Onze toonaangevende filtersystemen geven u het water dat elke keer weer schoon, puur en verfrissend is.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Niet goed dan halen we de ontharder weer op

Monteren van een waterontharder

Bij ons krijgt u 15 jaar volledige garantie op de waterontharder. Deze garantie is inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en alle onderdelen, ook de elektronische. 

De 15 jaar garantie geldt ook voor kalkvrij water en krijgt u op de hars zelfs 25 jaar garantie. Met garanties tot 15 jaar en een levensduur van 25 jaar willen wij u het vertrouwen geven die u kunt verwachten van een organisatie met veel ervaring en topkwaliteit waterontharders.

Alle prijzen zijn bij ons inclusief

Zelf plaatsen is voor een goede doe-het-zelver geen probleem. Voor iemand die weinig tot nooit iets met het aansluiten van waterleidingen of elektra doet is het zeer aan te raden om het plaatsen door ons te laten verzorgen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De waterontharders in ons assortiment zijn van het merk Fleck. Een Europees gerenommeerd merk.

Welk onderhoud is nodig? Het zoutvat vullen met regeneratiezout, dat kunt u zelf eenmaal per jaar een flesje(hars)reinigingsmiddel toevoegen aan het zoutvat. Ook dit kunt u zelf.

Wij leveren een totaaloplossing

De juiste waterontharder + plaatsing door een monteur

Een waterontharder werkt goed en bespaart gelijk als het goed geïnstalleerd wordt. Alle voordelen zorgen dat uw investering snel terugverdiend is. U geeft uw wensen door en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Na akkoord maken we een afspraak om de waterontharder te plaatsen. Dit duurt hooguit enkele uren. Bij ons zijn alle prijzen inclusief waterontharder, installatiewerkzaamheden en twee gratis zakken regeneratiezout. U weet bij ons: Als u niet tevreden bent demonteren wij uw waterontharder en krijgt u uw geld exclusief installatiekosten retour.