Montage

van A t/m Z voor u geregeld

Vakkundig plaatsen van uw waterontharder

Er zijn diverse type waterontharders

Of uw waterontharder nu in de meterkast, kruipruimte, trappengat of berging komt te staan. We leveren altijd de geschikte waterontharder. Wij gaan altijd – samen met u – op zoek naar de locatie die voor u het meest geschikt is.
Onze technische adviseurs kunnen u telefonisch alle informatie verstrekken. Door middel van foto’s kan er vaak al een geschikte plaats gevonden worden voor uw waterontharder. Wilt u toch liever dat een van onze adviseurs de situatie komt bekijken? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst. Dit kan in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of bijvoorbeeld trapkast zijn. Samen met u adviseren wij u over de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de waterontharder, zodat u gemakkelijk zout bij kunt vullen.

Wilt u toch liever dat een van onze adviseurs de situatie komt bekijken? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst. Dit kan in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of bijvoorbeeld trapkast zijn. Samen met u adviseren wij u over de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de waterontharder, zodat u gemakkelijk zout bij kunt vullen.

Wij leveren een totaaloplossing

De juiste waterontharder + plaatsing door onze eigen monteurs

Leon Water

Een waterontharder werkt direct en goed als het op de juiste wijze geïnstalleerd en ingesteld wordt. U geeft uw wensen door en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Na akkoord maken we een afspraak om de waterontharder te plaatsen. Heeft u graag dat wij vooraf bij u komen kijken én adviseren? Dat doen we graag! Bij ons zijn alle prijzen inclusief professionele waterontharder, installatiewerkzaamheden, 15 jaar garantie en een gratis zak regeneratiezout. U weet bij ons: Als u niet tevreden bent demonteren wij uw waterontharder en krijgt u uw geld exclusief installatiekosten retour.